FESTMÅLTIDER

Komponera din egen meny!

 

Förrätter

– Inkokt röding med wasabicreme och syltad rödlök 110kr

– Kräftcheesecake toppad med forellrom 90kr

– Cheviche på hummer, krabba, lax, räkor, koriander, lime och chili 120kr

– Grön sparris med rostad serranoskinka, valnötter och balsamicoglace  95kr

– Canapé Skagen med kräftor 90kr

– Rödbetscarpaccio med getostcrème och hjortronvinaigrette 90kr

 

 

Varmrätter

– Lammrostbiff marinerad i rosmarin, vitlök och honung, Serveras med getostpotatiskaka och rödvinssky 255kr

– Helstekt oxfilé provencale med råstekt potatis och vitlökssmör samt sky 275kr

– Smörstekt havsaborre mie de pain med grön sparris, ramslökshollandaise och örtslungad färskpotatis 245kr

– Ljumen flankstek med potatisgratäng och Madeirasås samt ugnsbakade småtomater 245kr

– Lammytterfilé med rosmarinsdoftande rödvinsås och potatisbakelse 265kr

– Newcastle ale marinerad fläskytterfilé fylld med Parmaskinka och pesto, madeirasås med rostad vitlök och
rostad mandelpotatis 195kr

– Ljumen dubbelmarinerad biffrad med rödlöksvinaigrette och chilibéarnaise, potatisgratäng och rostade grönsaker 235kr

 

 

Desserter

– Chokladmousse med halloncouli och maräng 75kr

– Äppelcrunch med vaniljcrème och kanel 75kr

– Trippel chokladpannacottta med rommarinerade bär 95kr

– Chokladtryffelkaka med Hallonsås och vispgrädde 80kr

– Passionscheesecake med exotiska frukter 85kr

– Ostbrickan med tillbehör 100kr

– Krämig chokladmousse med färska jordgubbar 80kr

– Hallonparfait med färska marinerade björnbär 90kr

– Tiramisu 90kr

– Vaniljpannacottta med bärcoulis 80kr