Festlokal i Uppsala

Festlokal i Uppsala

Söker du en festlokal med inbjudande atmosfär?

Matverkstan kök & catering kan erbjuda fräscha och ljust inredda rum i vår vackra festvåning i Uppsala. Vår festlokal passar perfekt för bröllop och större privata kalas samt för events som anordnas av privata och offentliga organisationer.

Vi erbjuder uthyrning av all utrustning som behövs till ett lyckat evenemang. Matverkstan kök & catering hyr ut porslin och bestick, bordslinne och möbler om så önskas.

Festvåning

Vår festlokal passar de flesta typer av event och har plats för 250 gäster. I nära anslutning till lokalen finns vackra utomhusmiljöer att njua av framfär allt under de varmare årstiderna.

En festlokal för alla sorters events

Festvåningen passar utmärkt oavsett om du vill ha en stillsam fest eller ett storslaget evenemang.

Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt. Här finns gott om plats och vi har utrymme för 250 sittande gäster. Vår festlokal har dessutom en välförsedd bar med proffsig barpersonal.

Matverkstan kök & catering har en rymlig festlokal vilket gör att vi kan åta oss nästan vilket event som helst. Som pricken över i:et finns det vackra utomhusmiljöer i nära anslutning till lokalen. Många av våra kunder tillbringar gärna tid där under de varmare årstiderna och det är särskilt populärt att anordna bröllop där.

Vår festvåning skapar möjligheter

Att hyra vår festvåning i Uppsala innebär många möjligheter för dig och dina gäster. När ni hyr av oss finns det med andra ord goda chanser att festen blir personlig och minnesvärd. Vill ni till exempel ha bildvisning så finns det en bra projektor och vi har även en fin scen där festdeltagarna kan ha härliga framträdanden.

Vi har ett duktigt team som har gedigen erfarenhet av att anordna olika sorters evenemang. Vår personal hjälper dig att skapa de förutsättningar som behövs för att din fest ska bli lyckad.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller vill hyra festvåning i Uppsala. Matverkstan kök & catering ser framemot att få hjälpa dig med ditt evenemang.