Catering

Julbord för leverans   OBS! Minst 10 pers.

                                                                                                              

Mini-julbordet istället för jultallrik

Västerbotten sill – Klassisk inlagd sill – Ägghalvor med majonnäs
Rökmarinerad inkokt laxfilé med jägarkrydda – Griljerad ekologisk julskinka
(gjord på utomhusgris från Malma Gård vid foten av Kinnekulle)
Rökt korv – Kokt potatis – Rödbetssallad – Dill och ruccolacrème
Ekologisk senap – Julvört – Julknäcke – Smör – Ost

Svenska råvaror!
245 kr per person

Tillval
Godisskål 30:-
Varm glögg med tillbehör 40:-
Risgrynsgröt, kanel & socker 60:-
Ris à la Malta 40:-
Kladdkaka med grädde 50:-
Gravad lax med hovmästarsås 50:-

Lilla Julbordet

Det kalla
Västerbotten sill – Klassisk inlagd sill
Ägghalvor med majonnäs och räktopping
Rökmarinerad inkokt laxfilé med jägarkrydda – Onsalakorv
Griljerad ekologisk julskinka
(gjord på utomhusgris från Malma Gård vid foten av Kinnekulle)

Det varma
Kökets köttbullar – Janssons frestelse – Prinskorv

Tillbehör
Kokt potatis – Rödbetssallad – Dill och ruccolacrème
2 sorters ekologisk senap – Hembakt julvört
Julknäcke – Smör – Brännvinsost

Svenska råvaror!
295 kr per person

Tillval
Godisskål 30:-
Varm glögg med tillbehör 40:-
Risgrynsgröt, kanel & socker 60:-
Ris à la Malta 40:-
Kladdkaka med grädde 50:-
Gravad lax med hovmästarsås 50:-

Mellan Julbordet

Det kalla
Västerbotten sill – Klassisk inlagd sill
Ägghalvor med majonnäs och räktopping
Gravad lax – Rökmarinerad inkokt laxfilé med jägarkrydda
Onsalakorv – Lantpaté – Griljerad ekologisk julskinka
(gjord på utomhusgris från Malma Gård vid foten av Kinnekulle)

Det varma
Kökets köttbullar – Janssons frestelse – Prinskorv
Honungs- och ingefärsglacerade tjocka revbenspjäll

Tillbehör
Kokt potatis – Rödbetssallad – Dill och ruccolacrème
Cumberlandsås – Hovmästarsås
2 sorters ekologisk senap – Hembakt julvört
Julknäcke – Smör – Brännvinsost

Svenska råvaror!
345 kr per person

Tillval
Godisskål 30:-
Varm glögg med tillbehör 40:-
Risgrynsgröt, kanel & socker 60:-
Ris à la Malta 40:-
Kladdkaka med grädde 50:-
Gravad lax med hovmästarsås 50:-

Julbord Stora, Traditionellt

Det kalla
Västerbotten sill – Klassisk inlagd sil l– Lingonvodkasill
Ägghalvor med majonnäs och räktopping
Gubbröra – Rökmarinerad inkokt laxfilé med jägarkrydda
Gravad lax med hovmästarsås
Fisk-och skaldjurspaté med romsås
Kräftströmming – Onsalakorv
Ugnsbakad leverpastej
Lantpâté – Griljerad julskinka
(gjord på utomhusgris från Malma Gård vid foten av Kinnekulle)

Det varma
Kökets köttbullar – Janssons frestelse – Prinskorv
Honungs-och ingefärsglacerade tjocka revbenspjäll

Tillbehör
Coleslaw på grönkål och morötter – Grönsallad
Kokt potatis – Rödbetssallad
Dill och ruccolacrème – Cumberlandsås
Hovmästarsås – Äppelmos
2 sorters ekologisk senap – Hembakt julvört
Julknäcke – Smör – Brännvinsost
Ädelost, Brie och kex
Julgodis och pepparkakor

Svenska råvaror!
455 kr per person

Tillval
Godisskål 30:-
Varm glögg med tillbehör 40:-
Risgrynsgröt, kanel & socker 60:-
Ris à la Malta 40:-
Kladdkaka med grädde 50:-
Gravad lax med hovmästarsås 50:-

Vegetarisk julbord efter förfrågan