Catering
Julbord för leverans OBS! Minst 10 pers.
Mini-julbordet istället för jultallrik
Västerbotten sill – Klassisk inlagd sill – Ägghalvor med majonnäs
Rökmarinerad inkokt laxfilé med jägarkrydda – Griljerad ekologisk julskinka
(gjord på utomhusgris från Malma Gård vid foten av Kinnekulle)
Rökt korv – Kokt potatis – Rödbetssallad – Dill och ruccolacrème
Ekologisk senap – Julvört – Julknäcke – Smör – Ost
Svenska råvaror!
245 kr per person
Tillval
Godisskål 30:-
Varm glögg med tillbehör 40:-
Risgrynsgröt, kanel & socker 60:-
Ris à la Malta 40:-
Kladdkaka med grädde 50:-
Gravad lax med hovmästarsås 50:-
Lilla Julbordet
Det kalla
Västerbotten sill – Klassisk inlagd sill
Ägghalvor med majonnäs och räktopping
Rökmarinerad inkokt laxfilé med jägarkrydda – Onsalakorv
Griljerad ekologisk julskinka
(gjord på utomhusgris från Malma Gård vid foten av Kinnekulle)
Det varma
Kökets köttbullar – Janssons frestelse – Prinskorv
Tillbehör
Kokt potatis – Rödbetssallad – Dill och ruccolacrème
2 sorters ekologisk senap – Hembakt julvört
Julknäcke – Smör – Brännvinsost
Svenska råvaror!
295 kr per person
Tillval
Godisskål 30:-
Varm glögg med tillbehör 40:-
Risgrynsgröt, kanel & socker 60:-
Ris à la Malta 40:-
Kladdkaka med grädde 50:-
Gravad lax med hovmästarsås 50:-
Mellan Julbordet
Det kalla
Västerbotten sill – Klassisk inlagd sill
Ägghalvor med majonnäs och räktopping
Gravad lax – Rökmarinerad inkokt laxfilé med jägarkrydda
Onsalakorv – Lantpaté – Griljerad ekologisk julskinka
(gjord på utomhusgris från Malma Gård vid foten av Kinnekulle)
Det varma
Kökets köttbullar – Janssons frestelse – Prinskorv
Honungs- och ingefärsglacerade tjocka revbenspjäll
Tillbehör
Kokt potatis – Rödbetssallad – Dill och ruccolacrème
Cumberlandsås – Hovmästarsås
2 sorters ekologisk senap – Hembakt julvört
Julknäcke – Smör – Brännvinsost
Svenska råvaror!
345 kr per person
Tillval
Godisskål 30:-
Varm glögg med tillbehör 40:-
Risgrynsgröt, kanel & socker 60:-
Ris à la Malta 40:-
Kladdkaka med grädde 50:-
Gravad lax med hovmästarsås 50:-
Julbord Stora, Traditionellt
Det kalla
Västerbotten sill – Klassisk inlagd sil l– Lingonvodkasill
Ägghalvor med majonnäs och räktopping
Gubbröra – Rökmarinerad inkokt laxfilé med jägarkrydda
Gravad lax med hovmästarsås
Fisk-och skaldjurspaté med romsås
Kräftströmming – Onsalakorv
Ugnsbakad leverpastej
Lantpâté – Griljerad julskinka
(gjord på utomhusgris från Malma Gård vid foten av Kinnekulle)
Det varma
Kökets köttbullar – Janssons frestelse – Prinskorv
Honungs-och ingefärsglacerade tjocka revbenspjäll
Tillbehör
Coleslaw på grönkål och morötter – Grönsallad
Kokt potatis – Rödbetssallad
Dill och ruccolacrème – Cumberlandsås
Hovmästarsås – Äppelmos
2 sorters ekologisk senap – Hembakt julvört
Julknäcke – Smör – Brännvinsost
Ädelost, Brie och kex
Julgodis och pepparkakor
Svenska råvaror!
455 kr per person
Tillval
Godisskål 30:-
Varm glögg med tillbehör 40:-
Risgrynsgröt, kanel & socker 60:-
Ris à la Malta 40:-
Kladdkaka med grädde 50:-
Gravad lax med hovmästarsås 50:-
Vegetarisk julbord efter förfrågan
