Julbord på Ultuna Festvåning
Det kalla
Västerbotten sill – Klassisk inlagd sill – Lingonvodkasill
Ägghalvor med majonnäs och räktopping
Gubbröra – Jägarkryddad varmrökt lax
Gravad lax med hovmästarsås
Fisk-och skaldjurspaté med romsås
Kräftströmming – Onsalakorv
Ugnsbakad leverpastej – Griljerad julskinka
(gjord på utomhusgris från Malma Gård vid foten av Kinnekulle)
Det varma
Kökets köttbullar – Janssons frestelse – Prinskorv
Honungs- och ingefärsglacerade tjocka revbenspjäll
Tillbehör
Coleslaw på grönkål och morötter – Rödkål
Kokt potatis – Rödbetssallad – Pepparrotscrème
Äppelmos – 2 sorters ekologisk senap
Hembakt julvört – Julknäcke – Smör
Brännvinsost – Ädelost, brieost och kex
Julgodis och Pepparkakor
Svenska råvaror!
595 kr/person
Tillval
Godisskål 30:-/per pers.
Varm glögg med tillbehör 40:-/pers.
Risgrynsgröt, kanel & socker 60:-/pers.
Ris à la Malta 50:-/pers.
Kladdkaka med grädde 45:-/pers.
Gravad lax med hovmästarsås 40:-/pers.
Skagenröra 45:-/pers.
Kanel & Glögg pannacotta 55:-/pers.
Lokalhyra ingår – Förbokning krävs
018-430 22 30
info@mat-verkstan.se