Lunch i Uppsala

Lunch i Uppsala

Matverkstan kök & catering erbjuder vällagad lunch i Uppsala. Ät dig mätt på god mat i vår trivsamma lunchservering och unna dig en stunds avkoppling i vardagen. Vi serverar lunch alla vardagar och välkomnar våra gäster med ett brett utbud av maträtter.

Vår lunchrestaurang finns på Ulls väg 4 i Ultuna som ligger i de södra delarna av Uppsala. Du är varmt välkommen att äta lunch hos oss eller höra av dig om du har några frågor.

matverkstan inne i restaurangen

Traditionell husmanskost och spännande crossover mat

Hos oss hittar du varierade menyer som är fyllda av frestande maträtter för hungriga lunchgäster.

Vår lunchrestaurang i Uppsala serverar klassisk svensk husmanskost och innovativ crossover mat med influenser från olika delar av världen.

Vi har gott om plats i våra lokaler och ett stort utbud av maträtter – hos oss finns något för alla smaker. Matverkstan kök & catering vill att alla ska känna sig välkomna hos oss. Därför erbjuder vi både vegetariska och glutenfria alternativ i våra menyer.

Avhämtning och catering av lunch i Uppsala
Har du och dina kollegor inte möjlighet att äta här hos oss? Inga problem! Vi löser dina problem!

Matverkstan kök & catering erbjuder avhämtning som är ett perfekt alternativ för dig som jobbar i närheten eller som bara är på genomresa. Hämta din mat hos oss och ät den där det passar dig bäst. Hos oss kan du stilla din hunger oavsett om du vill gå ur bilen eller sitta kvar.

Vi har även catering av lunch i Uppsala med leverans direkt till din arbetsplats. Lunchen är en viktig del av arbetsdagen eftersom det är ett tillfälle då man kan fylla på med energi och få en lugn stund med smakrik mat och avkopplande samtal. Låt oss komma till er med maten och även ta hand om disken efteråt. Vi kan naturligtvis anpassa maten och tidpunkten för när vi lämnar maten så att det passar dig så bra som möjligt.

Hållbar matlagning
Vi lagar all mat med kärlek och strävar efter att alltid välja råvaror som är ekologiska och närodlade. Hos oss kan du sätta guldkant på dagen med vårt hembakade bröd och njuta av utsökt Fair trade-kaffe. Vi tillverkar all mat av kött och fågel från Sverige och använder oss enbart av fisk som är KRAV-märkt.

Vår målsättning är att ha så liten klimatpåverkan som möjligt. Matverkstan kök & catering är en hållbar verksamhet där miljömedvetenhet genomsyrar allt vi gör.