Omdömen

Här kan du läsa andras omdömen eller varför inte lämna ett eget? Vi är alltid intresserade av era åsikter!

Catering till Stabby Prästgård

5,0 rating
9 mars, 2020

Vi beställde catering för 45 personer och blev så fantastiskt nöjda med allt, otroligt servicenivå på personalen men framför allt så god mat…

Maj-Lis Grönvall

Födelsedagsfest

5,0 rating
28 september, 2020

Jag beställde förra året en buffé för min frus födelsedag och den överträffade förväntningarna. Varm mat levererades i varmhållningskärl och det var mycket mat som smakade väldigt gott. Mycket proffsigt, snyggt upplagt. Alla gäster blev nöjda och det blev även jag. Rekommenderas starkt om man ska ha catering.

Fredric

Catering hemmafest

5,0 rating
14 maj, 2020

Vi var 35 personer och maten blev succé!! Vi beställde Skog, hav och land buffén. Alla älskade det samt att killen som levererade och skötte maten var supertrevlig och proffsig. Vi hyrde glas och porslin och han tog med sig all smutsig disk. Prisvärt tycker jag.

Amanda med vänner

Slottsbuffé

5,0 rating
13 mars, 2020

Vill bara säga att jag är såååå glad att vi anlitade er!!
Från mailkontakt till faktura funkade allt proffsigt och supersmidigt!
Efter att Pierre tog telefonkontakt med mig på tisdagen innan kände jag att jag hade med proffs att göra och jag kunde fokusera på andra delar av dop/bröllopet. Det blev ännu tydligare på fredagen när vi träffades i lokalen, då släppte jag kontrollen helt till Pierre och visste att han skulle lösa alla grejer som kan uppstå, vilket han och Christian gjorde med bravur.
Maten var supergod och gästerna mycket nöjda!!
Stort tack för utsökt mathantverk och superservice med det lilla extra, rekommenderar er varmt till alla!!
Mvh Linda & Anders Ståhlberg

Linda Arnesson