Omdömen

Här kan du läsa andras omdömen eller varför inte lämna ett eget? Vi är alltid intresserade av era åsikter!

God mat och proffsig service

Rated 5 out of 5
september 1, 2022

Jag beställde Skog- Hav- och Landbuffe till min födelsedagsfest. Det var väldigt god och vällagadmat. portionerna var väl tilltagna så maten räckte gott och väl. Jag kan varmt rekomendera Matverstan.

Maria

Så goda smörgåstårtor

Rated 5 out of 5
december 28, 2021

Vi köpte två smörgåstårtor, en 20 bitars renstek och rostbiff och 10 bitars lax. Väldigt prisvärt för 20 bitars och så goda. Vi var väldigt nöjda och kommer hönan efter bara beställa smörgåstårta härifrån!

Teresa

Minnesstund

Rated 5 out of 5
november 22, 2021

Tack för en fin minnesstund i går i Eriksbergskyrkan. Det blev mycket bra, jag tror att maten blev mycket uppskattad, och allt fungerade perfekt. Man märkte att det var många som gick ut för att ta en påfyllning av maten, det är ju ett gott tecken. Jag tycker att det blev mycket bra att vi kunde sitta i samma sal allihop, det blev ju så mycket enklare att få många att säga några ord om vår pappa. Om kyrkan klagar så får du gärna skylla på mig! Och det lilla rummet var ju perfekt för att ha buffen i, det fungerade ju också jättebra.

Återigen, stort tack för gott samarbete och en fin buffé!

Med vänlig hälsning, Lennart

Anonymous

Riktigt proffsigt !!

Rated 5 out of 5
november 9, 2021

Vi anlitade Matverkstan till vår företagsevent efter vi öppnat upp igen. Snacka om proffsiga killar… Maten höll högsta klass och servicen var så otroligt bra. Löste alla problem som kan dyka upp på ett utomhusevent utan problem. Vi vill tacka er och framföra att alla våra kunder och personal var så nöjda.

Thomas Ljunggren

Köksmästarns buffé

Rated 5 out of 5
september 29, 2021

Vi beställde buffé till ett släktkalas som var otroligt uppskattad och gästerna var väldigt imponerade av både maten och servicen. Mycket trevligt bemötande och hjälpsamma med allt. Maten räckte till fler än vad som var beställt. Jag rekommenderar verkligen Matverkstan och kommer anlita dem fler gånger.

Mirja

Lämna ett omdöme