Omdömen

Här kan du läsa andras omdömen eller varför inte lämna ett eget? Vi är alltid intresserade av era åsikter!

Glutenfri smörgåstårta

Rated 1 out of 5
september 25, 2023

Vid min pappas minnesstund serverade ni 3 st glutenfria smörgåstårtor. Har ätit glutenfritt i 45 år alltså har jag en otrolig erfarenhet. Tyvärr gick min brödupplevelse 25-30 år tillbaka i tiden. Oätbart bröd stenhårt, Bakar ni själva eller vilket bröd använder ni?

Olsson Gunilla

Tack !

Rated 5 out of 5
augusti 14, 2023

Hej!

I fredags, 11/8, var jag på begravning i Sunnerstakyrkan och därefter var det förtäring i församlingshemmet.

Jag hade inte meddelat innan att jag inte äter kött och fisk. Jag förstod av mina bordsgrannar att smörgåstårtan var god och även de förbeställda specialbitarna….

För mig var inte maten viktig men jag vill i alla fall berätta att mannen från Er, som jag tror heter Mohammed, gjorde något jag alls inte förväntade och det var att han gjorde små (goda!) smörgåsar med ost och jag tog lite grönsaker från smörgåstårtorna. Fantastisk service!!

Till kaffet fick vi underbart god gräddtårta som smälte i munnen.

Stort TACK, mest till Mohammed, från en av begravningsgästerna

Bi Pettersson

God mat och proffsig service

Rated 5 out of 5
september 1, 2022

Jag beställde Skog- Hav- och Landbuffe till min födelsedagsfest. Det var väldigt god och vällagadmat. portionerna var väl tilltagna så maten räckte gott och väl. Jag kan varmt rekomendera Matverstan.

Maria

Så goda smörgåstårtor

Rated 5 out of 5
december 28, 2021

Vi köpte två smörgåstårtor, en 20 bitars renstek och rostbiff och 10 bitars lax. Väldigt prisvärt för 20 bitars och så goda. Vi var väldigt nöjda och kommer hönan efter bara beställa smörgåstårta härifrån!

Teresa

Minnesstund

Rated 5 out of 5
november 22, 2021

Tack för en fin minnesstund i går i Eriksbergskyrkan. Det blev mycket bra, jag tror att maten blev mycket uppskattad, och allt fungerade perfekt. Man märkte att det var många som gick ut för att ta en påfyllning av maten, det är ju ett gott tecken. Jag tycker att det blev mycket bra att vi kunde sitta i samma sal allihop, det blev ju så mycket enklare att få många att säga några ord om vår pappa. Om kyrkan klagar så får du gärna skylla på mig! Och det lilla rummet var ju perfekt för att ha buffen i, det fungerade ju också jättebra.

Återigen, stort tack för gott samarbete och en fin buffé!

Med vänlig hälsning, Lennart

Anonymous

Lämna ett omdöme