Omdömen

Här kan du läsa andras omdömen eller varför inte lämna ett eget? Vi är alltid intresserade av era åsikter!

Värdelöst

Rated 1 out of 5
augusti 21, 2021

Köpte kycklingfilé i curry med ris, helt jävla oätbart.Slängde hela portionen efter två tuggor

Peter

Otroligt bra service och riktigt god mat.

Rated 5 out of 5
augusti 3, 2021

Anlitade mat-verkstan till mitt bröllop och jag är så glad att jag valde dem. Maten var fantastisk och de gav oss riktigt bra service. Jag rekommenderar mat-verkstan enormt mycket!

Milad Rahmani

Catering

Rated 5 out of 5
juni 10, 2021

Beställde en buffé för en fest. Riktigt proffsig personal, rikligt med god man och allt var av hög kvalité. Rekommenderas starkt.

Fredric de Afonseca

Kökets buffé

Rated 5 out of 5
juni 1, 2021

Beställde kökets buffé till studentmottagning för 30 personer som räckte och blev över trots att fler gäster än beräknat dök upp på festen. Extremt nöjd med kvaliteten på maten som var fantastisk till både smak och utseende. Maten och porslinet levererades på utsatt tid på fina uppläggningsfat tillsammans med utmärkta värmeskåp som höll maten varm tills dess det var dags att servera. Dagen efter hämtades porslin och utrustning på exakt avtalad tid. Är extremt nöjd med maten och den professionella servicen från bokning till leverans och avhämtning. Kan varmt rekommendera Kökets buffé som har rätter och smaker som passar alla. Tillräckligt många vegetariska alternativ för att även den kräsne vegetarianen skall bli mätt!! STORT Tack för den extremt goda maten och den excellenta servicen!

Thomas Wennborg

Excellent choice for event catering in Uppsala

Rated 5 out of 5
mars 15, 2021

We ordered the Stottsbuffe for our wedding and were very pleased with everything! From the timely delivery of the food at an adequate temperature, the quality, taste, and portions all perfectly executed. Would definitely recommend and order from Mat-verkstan again.
A BIG THANK YOU for making our wedding day even more memorable with your food!!!!

Miriam Gonzalez