Veckans lunch

OBS! Det kan bli vissa justeringar på veckans meny, en uppdaterad meny hittar du alltid på vår Facebooksida

Vecka 51 – 2019

Måndag:

Fläskschnitzel med citron och kapris

Fiskgratäng med räkor och dill

Vegetariska vårrullar med sweet chili och ris

Dagens pasta – Dagens soppa

Tisdag:

Stekt fläsk med löksås

Raggmunk med lingonsylt

Panerad fisk med citronmajonnäs

Morotsstuvning med osttäcke och vegobollar

Dagens pasta – Dagens soppa

Onsdag:

Långkoksgryta på nötkött och grönsaker

Pocherad sej i champinjonsås

Vegetarisk lasagne

Dagens pasta – Dagens soppa

Torsdag:

Pannkakor med sylt & grädde

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor

Sprödbakad fisk med klassisk remouladsås

Ljummen pastasallad med pesto och grönsaker

Dagens pasta – Ärtsoppa

Fredag:

JULTALLRIK MED GRILLADE INSLAG

Välkommen till oss på Ulls väg 4…(Granne med SVA)
Vi serverar lunchen mellan 10:00 och 14:00 (för 95 kr)

Week 51 – 2019

Monday:

Pork schnitzel with lemon and capers

Fish gratin with shrimp and dill

Vegetarian spring rolls with sweet chili and rice

Today’s pasta – Today’s soup

Tuesday:

Roast pork with onion sauce

”Raggmunk” with lingonberry jam

Breaded fish with lemon mayonnaise

Carrot stew with cheese quilt and vego balls

Today’s pasta – Today’s soup

Wednesday:

Slow cooking stew on beef and vegetables

Poached saithe in mushroom sauce

Vegetarian lasagne

Today’s pasta – Today’s soup

Thursday:

Pancakes with jam & cream

Smoked sausage with dill stewed potatoes and beets

Crispy fish with classic remoulade sauce

Lukewarm pasta salad with pesto and vegetables

Today’s pasta – Pea soup

Friday:

CHRISTMAS PLATE WITH GRILLED ITEMS

Welcome to us at Ulls väg 4 – Ultuna
We serve lunch between 10:00 and 14:00 (for 95 kr)

Följ länken nedan för veckans matsedel:

Följ oss på Facebook för lunchmenyn! 

”Så långt det är möjligt satsar vi på Matverkstan på ekologiska, svenska och helst närodlade råvaror i vår matlagning. Vi bakar vårt eget bröd, köper endast in Fair Trade-märkt kaffe och ekologisk mjölk. All kött och fågel är av svenskt ursprung och all fisk är MSC-märkt. Så bygger man en hållbar matverksamhet”

Christian Bonthron – Januari 2019