Veckans lunch

OBS! Det kan bli vissa justeringar på veckans meny, en uppdaterad meny hittar du alltid på vår Facebooksida

Vecka 12 – 2019

Måndag:

Krämig kycklinggryta med bacon och soltorkade tomater

Sprödbakad torsk med fetaostcreme

Falafel med saffransris och yoghurtdressing

Dagens pasta – Dagens soppa

Tisdag:

Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt

Löksås med stekt fläsk

Ångad kolja med ägg och persiljesås

Sparrisomelett

Dagens soppa – Dagens pasta

Onsdag:

Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter

Ugnsstekt torsk med tomat, lök och fänkål

Vårrullar med sweet-chilisås

Dagens pasta – Dagens soppa

Torsdag:

Ärtsoppa & pannkakor med sylt och grädde

Köttgryta med rotfrukter

Vegetarisk lasagne

Dagens pasta – Ärtsoppa

Fredag:

Mexikansk afton: Kött, Fisk, Kyckling, Vegetarisk

Välkommen till oss på Ulls väg 4…(Granne med SVA)
Vi serverar lunchen mellan 10:00 och 14:00 (för 95 kr)

Week 12 – 2019

Monday:

Creamy chicken stew with bacon and sun-dried tomatoes

Crisp baked cod with feta cheese

Falafel with saffron rice and yogurt dressing

Today’s pasta – Today’s soup

Tuesday:

”Raggmunk” with fried pork and lingonberry jam

Onion sauce with fried pork

Steamed haddock with egg and parsley sauce

Asparagus Omelette

Today’s soup – Today’s pasta

Wednesday:

Pork loin with chanterelle sauce and oven roasted root vegetables

Roast cod with tomato, onion and fennel

Spring rolls with sweet-chili sauce

Today’s pasta – Today’s soup

Thursday:

Pea soup & pancakes with jam and cream

Meat stew with root vegetables

Vegetarian lasagne

Today’s pasta – Pea soup

Friday:

Mexican Evening Meat, Fish, Chicken, Vegetarian

Welcome to us at Ulls väg 4 – Ultuna
We serve lunch between 10:00 and 14:00 (for 95 kr)

Följ länken nedan för veckans matsedel:

Följ oss på Facebook för lunchmenyn! 

”Så långt det är möjligt satsar vi på Matverkstan på ekologiska, svenska och helst närodlade råvaror i vår matlagning. Vi bakar vårt eget bröd, köper endast in Fair Trade-märkt kaffe och ekologisk mjölk. All kött och fågel är av svenskt ursprung och all fisk är MSC-märkt. Så bygger man en hållbar matverksamhet”

Christian Bonthron – Januari 2019