Veckans lunch

OBS! Det kan bli vissa justeringar på veckans meny, en uppdaterad meny hittar du alltid på vår Facebooksida

Vecka 47 – 2018

Måndag:

Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Pocherad torsk med äggsås

Vegetariska vårrullar med sötsur sås

Dagens soppa – Dagens pasta

Tisdag:

Raggmunk med fläsk/Fläsk med löksås

Fiskgryta med aioli

Ost-och tandoori gratinerad blomkål

Dagens soppa – Dagens pasta

Onsdag:

Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor

Friterad spätta med örtagårdssås

Vegetarisk jambalaya

Dagens soppa – Dagens pasta

Torsdag:

Ärtsoppa & pannkakor med sylt och grädde

Grillad korv “Lille Klaus” med gurkmajonnäs

Lax med fetaost och kokt potatis

Dagens soppa – Dagens pasta

Fredag:

Barbeque Bonanza

Välkommen till oss på Ulls väg 4…
Vi serverar lunchen mellan 10:00 och 14:00 (för 95 kr)
Pensionärspris: 80 kr

Week 47 – 2018

Monday:

Meatballs with mashed potatoes, cream sauce and lingon jam

Poached cod with egg sauce

Vegetarian spring rolls with sweet chili sauce

Today’s soup – Pasta of the day

Tuesday:

”Raggmunk” with pork / Pork with onion sauce

Fish pot with aioli

Cheese – and tandoori gratinante cauliflower

Today’s soup – Pasta of the day

Wednesday:

Cream stewed ”pyttipanna” with beetroot

Fried plaice with herb sauce

Vegetarian jambalaya

Today’s soup – Pasta of the day

Thursday:

Pea soup & pancakes with jam and cream

Grilled Sausage “Little Klaus” with cucumber mayonnaise

Salmon with feta cheese and boiled potatoes

Today’s soup – Pasta of the day

Friday:

Barbeque Bonanza

Welcome to us at Ulls väg 4 – Ultuna
We serve lunch between 10:00 and 14:00 (for 95 kr)

Följ länken nedan för veckans matsedel:

Följ oss på Facebook för lunchmenyn! 

”Så långt det är möjligt satsar vi på Matverkstan på ekologiska, svenska och helst närodlade råvaror i vår matlagning. Vi bakar vårt eget bröd, köper endast in Fair Trade-märkt kaffe och ekologisk mjölk. All kött och fågel är av svenskt ursprung och all fisk är MSC-märkt. Så bygger man en hållbar matverksamhet”

Christian Bonthron – Januari 2018