Veckans lunch

OBS! Det kan bli vissa justeringar på veckans meny, en uppdaterad meny hittar du alltid på vår Facebooksida

Vecka 21 – 2019

Måndag:

Nötfärsbiffar med rödvinssky

Fiskgratäng med färska örter

Vegogryta med ris

Dagens pasta – Dagens soppa

Tisdag:

Stekt fläsk med löksås

Raggmunk med lingonsylt

Friterad fisk med mojo-rojo-majonnäs

Blomkål- & broccoligratäng

Dagens pasta – Dagens soppa

Onsdag:

Isterband med dillstuvad potatis

Tomatiserad sej med purjolöksfräs

Vårrullar med sweet chili

Dagens pasta – Dagens soppa

Torsdag:

Pannkakor med sylt & grädde

Sjömansbiff med saltgurka

Fish-and chips med husets tartarsås

Dagens pasta – Ärtsoppa

Fredag:

Medelhavsgrill

Kött-Kyckling-Fisk-Vegetariskt

Välkommen till oss på Ulls väg 4…(Granne med SVA)
Vi serverar lunchen mellan 10:00 och 14:00 (för 95 kr)

Week 21 – 2019

Monday:

Beef steaks with red wine gravy

Fish gratin with fresh herbs

Vego casserole with rice

Today’s pasta – Today’s soup

Tuesday:

Roast pork with onion sauce

”Raggmunk” with lingonberry jam

Fried fish with mojo rojo mayonnaise

Cauliflower & broccoli gratin

Today’s pasta – Today’s soup

Wednesday:

Smoked sausage with dill-stewed potatoes

Tomato saithe with leek cutter

Spring rolls with sweet chili

Today’s pasta – Today’s soup

Thursday:

Pancakes with jam & cream

The sailor’s steak with salt cucumber

Fish and chips with house tartar sauce

Today’s pasta – Pea soup

Friday:

Mediterranean Grill

Meat-Chicken-Fish-Vegetarian

Welcome to us at Ulls väg 4 – Ultuna
We serve lunch between 10:00 and 14:00 (for 95 kr)

Följ länken nedan för veckans matsedel:

Följ oss på Facebook för lunchmenyn! 

”Så långt det är möjligt satsar vi på Matverkstan på ekologiska, svenska och helst närodlade råvaror i vår matlagning. Vi bakar vårt eget bröd, köper endast in Fair Trade-märkt kaffe och ekologisk mjölk. All kött och fågel är av svenskt ursprung och all fisk är MSC-märkt. Så bygger man en hållbar matverksamhet”

Christian Bonthron – Januari 2019