Veckans lunch

OBS! Det kan bli vissa justeringar på veckans meny, en uppdaterad meny hittar du alltid på vår Facebooksida

Vecka 9 – 2020

Måndag:

Oxjärpar med gräddsås och lingon

Fisk med krispigt täcke och filsås på dill och gurka

Kumminbakad morot med rösti

Dagens pasta – Dagens soppa

Tisdag:

Stekt fläsk med löksås och bruna bönor

Raggmunk med lingonsylt

Havsgratäng med lax och kolja, grönsaker, vitt vin och grädde

Potatisbullar med lingon

Dagens pasta – Dagens soppa

Onsdag:

Kalops med saltgurka och potatis

Laxburgare med chili- och ingefäracrème

Bakad zucchini med ris och rökig ostsås

Dagens pasta – Dagens soppa

Torsdag:

Pannkakor med sylt & grädde

Ugnsstekt karré med gräddig plommonsås

Fiskgryta med citron och saffran

Rotfruktsgratäng med osttäcke och morotsbollar

Dagens pasta – Dagens soppa

Fredag:

GRILLFREDAG

Välkommen till oss på Ulls väg 4…(Granne med SVA)
Vi serverar lunchen mellan 10:00 och 14:00 (för 95 kr)

Week 8 – 2020

Monday:

”Oxjärpar” with cream sauce and lingonberries

Fish with crispy quilt and cold sauce on dill and cucumber

Cumin baked carrot with voice tag

Today’s pasta – Today’s soup

Tuesday:

Fried pork with onion sauce and brown beans

”Raggmunk” with lingonberry jam

Gratin with salmon and haddock, vegetables, white wine and cream

Potato balls with lingonberry

Today’s pasta – Today’s soup

Wednesday:

”Kalops” with salt cucumber and potatoes

Salmon burger with chili-and ginger cream

Baked zucchini with rice and smoky cheese sauce

Today’s pasta – Today’s soup

Thursday:

Pancakes with jam & cream

Roast pork loin with creamy plum sauce

Fish stew with lemon and saffron

Root fruit gratin with cheese quilt and carrot balls

Today’s pasta – Today’s soup

Friday:

GRILL Friday

Welcome to us at Ulls väg 4 – Ultuna
We serve lunch between 10:00 and 14:00 (for 95 kr)

Följ länken nedan för veckans matsedel:

Följ oss på Facebook för lunchmenyn! 

”Så långt det är möjligt satsar vi på Matverkstan på ekologiska, svenska och helst närodlade råvaror i vår matlagning. Vi bakar vårt eget bröd, köper endast in Fair Trade-märkt kaffe och ekologisk mjölk. All kött och fågel är av svenskt ursprung och all fisk är MSC-märkt. Så bygger man en hållbar matverksamhet”

Christian Bonthron – Januari 2019