Catering för dig i Uppsala,
Knivsta och Märsta, minst 12 pers.

Vi levererar även till Sollentuna, Danderyd, Täby eller Lidingö dock för minst 40 pers.
MATVERKSTAN: din bästa cateringleverantör i Uppsala!

Bröllop • Personalfest • Kick-off • Konferens • Kundaktivitet

Vill du ha vår goda mat hemma hos dig i Uppsala, Knivsta och Märsta?

För catering leveranser till Sollentuna, Danderyd, Täby eller på Lidingö gäller dock 40 pers. som minimiorder. Vi levererar vår catering till privatpersoner och företag, för både stora och mindre sällskap. Du kan också få din personlige kock, som lagar mat på plats. Vi tillhandahåller även porslin, komplett kuvert: 20 kr/person

Matverkstan Kök & Catering erbjuder följande för hämtning eller leverans:
Varm & kall mat, buffé eller kanske bara en varmrätt, för-och eftermiddags fika i alla dess former, kaffe, drycker, tårtor-och smörgåstårtor, sallader, fruktkorgar, mackor, bröd, is m.m.

Du beställer, vi levererar!
Hör av dig för förslag på bufféer och menyer. Vi kan även specialkomponera enligt dina önskemål. Läs våra villkor här.

You name it we have it.

Catering Uppsala

Ska du anordna ett bröllop? Ett företagsevent? Eller kanske en födelsedagsfest?

Oavsett vad du har för planer så kan vi på Matverkstan garantera att vi har något som faller dig i smaken. Varje år är levererar vi våra tjänster till evenemang av olika slag. Vi ser till att det står god mat på bordet på fester, ceremonier, bröllop och många andra sorters tillställningar.

Alla kunder har möjlighet att välja till olika tjänster beroende på vad just deras event syftar till. För de som vill hyra porslin, bord, stolar, dukar m.m. så erbjuder vi uthyrning av allt som kan tänkas behövas för arrangemanget.

Om man vill anordna en tillställning men saknar passande lokal så hyr vi ut vår festvåning på Ultuna. Varje år hålls många magiska evenemang och bröllop i våra ljusa och fräscha lokaler. Under årets varmare månader är den stora utomhusyta som finns att tillgå i anknytning till festvåningen dessutom mycket uppskattad. Perfekt för bröllopet!

Matverkstan levererar cateringtjänster i Uppsala med omnejd, och det har vi gjort under en lång tid. Faktum är att Matverkstan är en av länets allra mest framstående och erfarna företag på området. Vi välkomnar alla kunder. Stora som små sällskap, för pampiga och lugnare tillställningar. Eftersom vi har bedrivit cateringverksamhet i Uppsala under en lång tid så är alltid vår proffsiga personal bra på att ordna så att cateringen matchar kundens förväntningar och smak. Vi ser till att allting rullar på utan problem oavsett om evenemanget är småskaligt eller storskaligt.

Ekologisk, närodlad och klimatsmart catering i Uppsala

Matverkstan strävar efter att bedriva en så hållbar cateringverksamhet i Uppsala som möjligt.

Allt bröd som serveras hos oss är bakat i våra lokaler av vår egen personal. Kaffet som vi ger till våra cateringgäster och lunchgäster är Fairtrade-märkt.

Mjölken som våra gäster har i kaffet, och som vi använder i vår matlagning, är uteslutande ekologisk. Matverkstan arbetar endast med svenskt kött och svensk fågel. Dessutom är all utsökt fisk som tillagas och serveras av oss MSC-märkt, vilket gör att vi kan säkerställa att vi inte bidrar till utfisket av haven.

Matverkstan tror på en restaurang- och cateringbransch i Uppsala som går ifrån ohållbara råvaror, och mot klimatsmarta alternativ. Detta genomsyrar inte bara våra cateringtjänster, utan också våra populära veckoluncher. Vi vet att proffsig och otroligt välsmakande catering går att kombinera med nästan uteslutande ekologiska, svenska och närodlade matvaror.

Smak står inte i vägen för vett. Det fungerar för oss, och det skulle garanterat fungera för fler. Vi hoppas att kunna inspirera andra företag inom branschen att göra som vi, och välja varor som är skonsamma mot planeten.

"

Mjölken som våra gäster har i kaffet, och som vi använder i vår matlagning, är uteslutande ekologisk. Matverkstan arbetar endast med svenskt kött och svensk fågel.

Låna våra matlagningsproffs!

För den som önskar få lite extra krydda på sin tillställning så kan Matverkstan nu tillhandahålla med uthyrning av stadens vassaste kockar för privata evenemang. Detta är ett otroligt uppskattat upplägg som vi alltid får mycket fin respons på av de kunder som valt tjänsten.

Våra matlagningsproffs till kockar har stor bredd inom en mängd olika kök och smakkulturer. De har ett antal äss i rockärmen som de gärna lagar då de blir anlitade för privata tillställningar, men lyssnar mer än gärna till kundernas specifika önskemål gällande maten. Oavsett vad kunden har för smak och vilken typ av mat hen önskar få så kommer kocken naturligtvis att ta stor hänsyn till detta.

Skräddarsydd Catering i Uppsala

Inget behov är det andra likt när det gäller catering. Det är en erfarenhet som vi bär med oss efter att under många år ha levererat catering till diverse stora och små tillställningar i Uppsala med omnejd.

Eftersom önskemålen, kraven och behoven skiljer sig så pass mycket åt från ett event till ett annat så har vi utvecklat ett brett sortiment som ska kunna passa för alla. Vi kan idag erbjuda skräddarsydda cateringpaket för alla våra kunder. Kanske ska du anordna en enklare after work på kontoret och vill ha lite snittar att tugga på. Inga problem!

Ska du styra ihop en företagsfest för 200 sittande gäster där du vill att mat, porslin, bord, stolar, dukar, städning – ja, allt man kan tänka sig behöva. Inga problem där heller! Matverkstan kan nämligen erbjuda både mat, proffsig och erfaren personalstyrka, fint porslin, bord/stolar etc. Våra cateringpaket kan täcka rubbet, om du behöver det. Inga problem!

Vi tror att kunden ofta vet bäst vad hen själv vill ha. På Matverkstan vill vi att våra kunder ska känna att de får bygga sin catering och/eller sitt event på det sätt som de själva önskar. Vi ger våra kunder möjlighet att själva komponera sin egen festmeny, om de så önskar. I vårt stora utbud av bufféer finns dessutom smaker från olika delar av världen.

Vi är övertygade om att alla kan hitta en smak som faller dem i smaken, så att säga! Matverkstan levererar bufféer med kött, vegetariska bufféer och veganska bufféer, beroende på vad kunden föredrar och önskar av oss. För lite småskaligare tillställningar har vi ett brett utbud av diverse goda bakverk, fräscha sallader och varierande fruktkorgar.

Ett omåttligt populärt inslag i vår cateringverksamhet i Uppsala är våra välrenommerade, närmast legendariska, smörgåstårtor. Ingen slår oss på fingrarna när det gäller konsten att laga en riktigt bra smörgåstårta. Det vet alla som någonsin har provat den!

Har du svårt att bestämma dig? Det har vi full förståelse för! Ring oss och berätta hur dina catering-planer går, så presenterar vi ett antal förslag som vi tror skulle passa för just ditt unika syfte. Du når Matverkstan på telefonnummer 018-430 22 30!

 

Buffé för catering i Uppsala med omnejd

Matverkstan erbjuder ett antal bufféer med stor smakvariation som ska kunna matcha de flesta människors smaklökar.

Våra goda och mångfacetterade bufféer passar för många olika tillställningar och grupper. Stora beställningar för större sällskap som mindre kunder med mindre events – Alla är välkomna att välja bland våra välsmakande buffémenyer för catering! Vi anpassar alltid leveransen efter den specifika kunden och syftet. Matverkstan erbjuder både varma och kalla bufféer med spännande smaker från olika matkulturer. För fiskfantasten kan vi exempelvis rekommendera vår buffé Smörgåsbord, vilket ger allt ifrån vår utsökta inlagda sill till god löjromssås och skaldjursterrin. Vår Skog- Hav- och Land-buffé är för den som älskar både det inhemska köket och samtidigt vill ha smaker från andra delar av världen. Buffén ger dig både svartvinbärsmarinerad biffrad och teriyakilax. Både potatisgratäng och Chili Chicken drumsticks. Eller varför inte avnjuta vår populära buffé med italienskt tema? Mozarella caprese cocktail, ricotta, parmesantomater och citron- och salvia-marinerad fläskfilé. Delizioso!

Vårt utbud innehåller 17 olika bufféer som varierar både i omfattning, smak och pris. Oavsett vilken nivå du väljer att lägga dig på så kan vi garantera att du blir både nöjd och mätt!

 

Duka upp till fest!

Matverkstans fina lokaler på Ultuna duger till mycket mer än bara lunchservering. Varje år arrangeras många olika tillställningar i vår fina festvåning.

Det handlar om såväl bröllop och stora privata fester som evenemang för privata och offentliga organisationer. Lokalen lämpar sig både för evenemang av lugnare karaktär och för de som vill ha pampigare framtoning på festen. Oavsett i vilket syfte man vill ha tillgång till våningen så kan vi garantera att man blir nöjd med vad man får. Vår stora och ljusa festlokal har sittplatser för 250 gäster, vilket är ett ovanligt stort antal jämfört med många andra lokaler. Dessutom har vi naturligtvis bar med tillhörande barpersonal av högsta klass!

Lokalen har flera extra inslag som ofta uppskattas av våra gäster. Vi kan exempelvis erbjuda projektor, för den kund som önskar kunna visa bilder och filmer. Och för de evenemang som kräver utrymme för olika typer av uppträdanden så har vi en stor och fin scen som genom åren har stått värd för många minnesvärda och mindre minnesvärda framträdanden.

Festvåningen har rymliga inomhusytor som kan ta de allra flesta evenemang, men det är inte allt. I anknytning till våra festlokaler på Ultuna finns dessutom stora och högt uppskattade utomhusmiljöer att vistas på under årets varmare månader. De fina utomhusytorna som finns att tillgå brukar vara otroligt populära för sommarfester, inte minst när det anordnas bröllop.

Vår proffsiga personal har stor kunskap och lång erfarenhet av att stå värdar för events av olika slag. Som kund får du alltid hjälp av oss för att se till att förutsättningarna för bröllopsfesten, födelsedagsfesten, kick-offen eller företagsfesten blir optimala.

Sökmotoroptimering av Biz Media en seo-byrå i Stockholm

Läs mer om catering under catering knivsta & catering sigtuna

Sugen på lunch?

På Matverkstan är vi inte bara experter på att leverera catering i Uppsala. Vi förser också stadens lunchsugna med välsmakande och varierande lunchmenyer varje vecka. Måndag till fredag, mellan klockan 10:00 och 14:00, erbjuder vi allt ifrån svensk husmanskost till nyskapande crossover-rätter från världens alla hörn.

Hundratals människor besöker varje vecka våra lunchlokaler på Ulls väg 4 på Ultuna. För de som önskar få lunchen levererad till arbetsplatsen erbjuder vi både avhämtning och lunch-catering. Alla rätter som serveras på vår lunchservering är gjorda på svenskt kött, svensk fågel och kravmärkt fisk. Mejeriprodukter och ägg är ekologiska och vi strävar alltid efter att använda närodlat i så stor utsträckning som vi kan.

Hungrig? Välkommen till vår servering på Ultuna för att avnjuta vår härliga lunch!