Företagscatering i Uppsala som gör jobbet till en fest

Matverkstan Kök & Catering erbjuder catering för företag i hela Uppsala med omnejd. Hos oss kan du enkelt beställa catering till lunchmötet på jobbet, till konferensen eller företagseventet.

Vi har stor erfarenhet av cateringuppdrag av olika slag till företag och organisationer i Uppsala. Vår företagscatering är mycket uppskattad av våra kunder. Detta tack vare att vi har ett nära samarbete med kunden och verkligen lyssnar noga på alla önskemål. Vi har alltid ett starkt fokus på kreativitet och kundservice både när det handlar om menyer och koncept.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en perfekt cateringlösning för ditt företag.

Företagscatering i Uppsala

Utan god mat – inget lyckad företagsevenemang

Vad vore en konferens eller firmafest utan mat? Det spelar ingen roll hur många inspirerande föreläsare, genomarbetade presentationer, givande diskussioner och underhållare som har bokats in – serveras trist eller för lite mat sjunker stämningen. Alla som har varit på ett längre möte utan mackor eller fika vet hur arbetslusten blir efter ett tag. Många arrangörer av företagsevenemang har också fått lära sig detta den hårda vägen – är maten inte till belåtenhet kommer inte mycket annat att vara det heller. Det är alltid värt att satsa på bra företagscatering – med hungriga magar får man inte mycket gjort.

Less på konferenser med en färglös pestokyckling eller rostbiff med potatissallad som ser ut att komma direkt från färdigmat-disken på matvarubutiken? På våra menyer hittar du mat som inte bara smakar bra och mättar hungriga magar – dina medarbetare kommer att ha något att prata om också.

Stort urval cateringmenyer

Vi har ett brett utbud cateringmenyer där du säker kommer att hitta vad du behöver till ditt evenemang.

Planerar du ett evenemang med buffé har du massor att välja bland på vår meny. Säsongsmenyer (höst, vår, sommar och grill), vegetariska menyer, smörgåsbord och ett antal specialmenyer med teman från olika delar av Sverige och världen. Vi kan givetvis anpassa alla buffér efter dina önskemål både innehållsmässigt och storleksmässigt. I bufférna ingår förrätter, huvudrätter, bröd och smaskiga efterrätter. Ett brett utbud dryckesval finns självklart att tillgå – och så det obligatoriska kaffet förstås.

Även om du vill ha sittande middag kan du välja från våra breda och smakliga menyer. För minglet eller cocktailpartyt finns det ett brett utbud tilltugg och smårätter – perfekt när ni vill umgås och knyta kontakter. Mer detaljerat om våra menyer kan du se här.

Företagscatering Uppsala

Vi anpassar maten efter dina behov

När du anlitar oss för företagscatering i Uppsala skapar vi ett anpassat förslag för ditt evenemang, anpassat till dina budgetkrav och individuella preferenser, och hanterar din catering från planering till slutfaktura. Du som kund är givetvis inblandad i hela planeringen och vi finns alltid tillgängliga om du har några frågor.

Alla aspekter av ditt evenemang kommer att beaktas för att vi ska nå fram till ett riktigt bra resultat. Vi hjälper dig gärna med hela paketet – en lämplig meny, val av dryck, porslin, blommor och övrig dekoration. Vi kan även tillhandahålla erfaren, snabb och trevlig serveringspersonal. När du anlitar oss för företagscatering i Uppsala arbetar vi för att alla ska trivas oavsett om det handlar om en stor företagsfest eller en mindre lunch på jobbet.

Företagscatering

Catering för alla företag och organisationer

Vi kan tillhandahålla företagscatering i Uppsala med omnejd för alla typer av företag och organisationer, stora som små. Oavsett om du planerar en buffé, sittande middag, cocktailparty, mingel eller någon annan typ av evenemang med behov av riktigt god mat är det oss du ska höra av dig till.

Välkommen att kontakta oss för riktigt vass företagscatering i Uppsala.