Catering av mat

Catering av mat för olika event

Behöver du catering av mat till dina events?

Om du vill ha vällagade maträtter till din fest så är vi det perfekta valet! Matverkstan kök & catering erbjuder catering för alla sorters evenemang. Vi hjälper dig oavsett om det gäller till exempel bröllop, personalfest, kick off, konferens, födelsedagsfest eller student.

Fördelar med catering
Att ta hjälp av catering för sitt event har många fördelar. En stor fördel när du anlitar oss är att du kan känna dig trygg med att få god mat på ditt event, den är tillagad med kunskap, erfarenhet och passion.

När du tar in catering av mat ger det dig också möjlighet att fokusera helt på ditt event och gästerna på det, du får helt enkelt mer tid till det roliga. Vi rekommenderar varmt att du unnar dig att ta in catering och slipper stressen över maten, du kan känna dig trygg med att vi hanterar det på bästa tänkbara sätt.

matverkstan bil

Låt oss hjälpa dig med catering till ditt event. När vi hjälper dig med maten kan du lägga full fokus på dina gäster.

snittar catering

Komponera din egen meny

Hos oss kan du skapa din egen meny och på så sätt få catering till events som blir personliga och anpassade efter just dig.

Vill du hellre välja någon av våra bufféer med kall och varm mat så går det naturligtvis utmärkt. Bufféerna kan utformas enligt olika teman om så önskas.

Vi kan även erbjuda underbara matupplevelser i form av smörgåsar, smörgåstårtor, sallader, fika med bakverk och mycket mer. Allt detta kan beställas via telefon eller vår hemsida.

Matverkstan kök & catering – hållbar lunch och catering

Vi bedriver en verksamhet som fokuserar på hållbarhet och som strävar efter att låta miljömedvetenhet genomsyra allt vi gör.

I vår catering och vår lunchrestaurang använder vi råvaror som är ekologiska, svenska och helst närodlade. Matverkstan kök & catering ställer höga kvalitetskrav på alla ingredienser som används vilket naturligtvis påverkar maten positivt. Allt bröd bakas hos oss, fisken har MSC-märkning, kaffet vi köper in är Fair Trade-märkt och mjölken är ekologisk.

 

Catering i Uppsala

Matverkstan kök & catering arbetar med catering av mat i Uppsala med omnejd (som exempelvis Knivsta och Märsta) och erbjuder både hämtning och leverans. Beställer ni mat för 40 personer eller fler kan vi även ordna leveranser till Sollentuna, Danderyd, Täby eller Lidingö. Vi vänder oss till både företag samt privatpersoner och har möjlighet att åta oss stora och mindre sällskap.

Saknas det bordsservis och utrustning till festen? Inga problem – vi hyr ut porslin, bestick, glas, bordslinne och t om möbler.

Du är varmt välkommen att höra av dig eller besöka oss. Vi ser framemot att ta hand om catering för dina events.